Dals Långeds Byafest 2023

Studio Växt planerar en “byafest” i Dals Långed
– MED och FÖR Dals Långedsborna!

SVENSKA: Studio Växt planerar en “Byafest” 2023 (en fest för orten Dals Långeds invånare). Vill du, din förening, ditt företag eller en grupp av vänner hjälpa till och vara en del av festen? Delta på planeringsmöte – festen blir helt vad vi gör det till!

ENGLISH: Studio Växt are planning a Byafest 2023 (a party for the residents of Dals Långed). Do you, your organisation, your business, or group of friends want to take part or help out? Then join us for a meeting to plan the party, it can be whatever we want it to be!

BESTÄMT DATUM FÖR FESTEN:
16 september 2023

Öppna möten för gemensamt planera vår Dals Långeds dag.
Vi ses i Mustadfors Folkets Hus!

Vi bjuder på fika

(första mötet) 9 feb 18.00
(andra mötet) 21 mars 18.00

(tredje mötet) 30 maj 18.00


Namnförslag för dagen!

ETT NAMN FÖR EN GEMENSAM DAG / ONE NAME FOR OUR LOCAL DAY!

Kom med namnförslag för vår gemensamma dag – som är den 16 sep 2023!
För att det ska bli tydligt att hela Dals Långed kommer vara aktiverad med olika events, organisatörer och på olika platser så är det bra om vi har ett gemensamt paraplybegrepp för hela dagen. Rösta på existerande förslag och kom med egna förslag! Beslutet tar vi på vårt tredje öppna möte den 30 maj kl 18.00 i Mustadfors Folkets Hus.


Gå vidare till länk: https://forms.gle/YvE4ospTVSytKee86


Vill du vara med?

Vill du vara med och veta mer, delta, organisera eller stötta på något vis?

Kontakta oss på project.vaxt@gmail.com


Vill du vara med på den gemensamma eventkartan?

Vill du också arrangera något och vara med på vår gemensamma eventkarta? Hör av dig till oss på project.vaxt@gmail.com och ge oss informationen nedan:

– mejla allt detta till project.vaxt@gmail.com så lägger vi in ditt event i vår gemensamma eventkarta manuellt (kan ta några dagar)

Länk till eventkarta: https://www.google.com/maps/d/viewer?mid=1GxDuzYFPkud6UT-uuaAR4RfXuyOA2-Y&usp=sharing 

1. Namn på händelsen på händelsen (tex: “Loppis i Björkebacken”)

2. Tid

3. Adress

4. Kontaktinformation (telefonnr, sociala media-konto, hemsida och/eller mejladress

5. Kort beskrivning om händelsen

6. ev. om du vill infoga en bild


Vad gör Studio Växt under och inför “byafesten”?

Studio Växt ansvarar kring den gemensamma kommunikationen om dagen. DOCK ansvarar alla enskilt om det event som de personligen organiserar. Så om Karl vid Långbron vill husera ett tillfälligt loppis så ansvarar Karl om sitt event.

Studio Växt arrangerar ett av de två större festivalområden som är i Dals Långed. Studio Växt ansvara och arrangerar festivalområde 1 som kommer vara kring Studio Växt och Mustadfors Folkets Hus lokaler. BRUK med flera är som är festivalområde 2. Se mer på evenemangskartan ovan.


*Studio Växt fick Idépeng 2022, som är ett litet stöd för kulturdrivna projekt i Dalsland. Studio Växt fick stödet för att bland annat organisera en byafest, filmkvällar och workshops. Stort tack till Mötesplats Steneby och Dals Långeds Utvecklingsråd!